Home / Rozendaal / Geslaagd benefietconcert

Geslaagd benefietconcert

ROZENDAAL – Het kerkje in Rozendaal zat onlangs op een zondagmiddag stampvol. De Zonta Club Arnhem Area had een concert georganiseerd. De opbrengst was bestemd voor een vrouwenproject in Nepal. Een mooi doel, maar het publiek heeft bovendien erg genoten van een afwisselend, drie uur lang programma waarin de meest uiteenlopende genres de revue passeerden. Het Meander Strijkkwartet, Fluitensemble Oostenwind, de Jazz-kids, groep Meli-Mélo en Cilia Witten verzorgden dit programma.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.