Cursus vogels herkennen

LAAG-SOEREN – IVN Eerbeek en omstreken start binnenkort met een cursus om vogels te leren kennen. Deelnemers volgen twee theorie-avonden en één excursie. Hierin leren zij hoe ze vogels kunnen herkennen aan hun zang en uiterlijk. Ook wordt aandacht besteed aan een vogelvriendelijke inrichting van de tuin. De theorie wordt gegeven op dinsdagavonden 6 en 20 april van 20.00 tot 22.00 uur in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. De excursie vindt plaats op zaterdagmorgen 24 april. Deelname kost 15 euro, met 5 euro korting voor leden en donateurs van het IVN.

Opgave: Maria Bruggink, 055-5053684 of mcbruggink@hetnet.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.