Home / Laag-Soeren / Cursus vogels herkennen

Cursus vogels herkennen

LAAG-SOEREN – IVN Eerbeek en omstreken start binnenkort met een cursus om vogels te leren kennen. Deelnemers volgen twee theorie-avonden en één excursie. Hierin leren zij hoe ze vogels kunnen herkennen aan hun zang en uiterlijk. Ook wordt aandacht besteed aan een vogelvriendelijke inrichting van de tuin. De theorie wordt gegeven op dinsdagavonden 6 en 20 april van 20.00 tot 22.00 uur in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. De excursie vindt plaats op zaterdagmorgen 24 april. Deelname kost 15 euro, met 5 euro korting voor leden en donateurs van het IVN.

Opgave: Maria Bruggink, 055-5053684 of mcbruggink@hetnet.nl
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.