Home / Eerbeek / Dwarsliggers op kraamvisite

Dwarsliggers op kraamvisite

Net geboren en dan al CV de Dwarsliggers op de stoep met achttien man sterk. Het overkwam de kleine Raf, zoontje van oud-Prins Twan en zijn vrouw Vivian. Een illuster gezelschap van collega-oud-Prinsen kwam kraomschudd’n. Natuurlijk hadden de Dwarsliggers cadeautjes meegenomen: voor Raf een houten trein en voor zijn oudere zusje Sam een prikbord. Voor vader en moeder was er een heerlijke taart. De oud-Prinsen genoten van een lekkere beschuit met muisjes. Toen de kleine Raf genoeg had van alle aandacht, gaf hij dit luidkeels aan. Tijd voor de heren om te vertrekken naar de bijeenkomst in het Cord van oud-Prinsen.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.