Home / Eerbeek / Drukke inloopochtend fotografie

Drukke inloopochtend fotografie

EERBEEK – De inloopochtend over digitale fotografie, die onlangs werd gehouden in de bibliotheek in Eerbeek, werd goed bezocht. De vele aanwezigen kregen informatie over het maken van foto’s, instellen van de camera en het downloaden naar de computer. Met een kopje koffie erbij werd het een gezellige, maar vooral leerzame ochtend. De volgende ochtend vindt plaats op 13 april in de bibliotheek van Brummen. Deelnemers kunnen een eigen memorystick meebrengen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.