Keepertraining in Dieren

Voetbalschool DVTS’09 gaat samenwerken met de Dierensche Boys en Gazelle Nieuwland. DVTS’09 krijgt een keepersopleiding voor jeugdig talent. Zowel de school als beide verenigingen zijn van mening dat er momenteel te weinig aandacht wordt besteed aan het opleiden van met name jonge keepers. Wouter van Voorthuizen, momenteel werkzaam als keeperstrainer bij Go Ahead Eagles, gaat keeperstrainingen verzorgen in Dieren. De eerste training is vrijdag 2 april om 16.00 uur, de andere trainingen beginnen duren van 16.30 tot 18.00 uur. De trainingen worden gegeven op het terrein van de Dierensche Boys.

www.dvts09.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.