Home / Dieren / Keepertraining in Dieren

Keepertraining in Dieren

Voetbalschool DVTS’09 gaat samenwerken met de Dierensche Boys en Gazelle Nieuwland. DVTS’09 krijgt een keepersopleiding voor jeugdig talent. Zowel de school als beide verenigingen zijn van mening dat er momenteel te weinig aandacht wordt besteed aan het opleiden van met name jonge keepers. Wouter van Voorthuizen, momenteel werkzaam als keeperstrainer bij Go Ahead Eagles, gaat keeperstrainingen verzorgen in Dieren. De eerste training is vrijdag 2 april om 16.00 uur, de andere trainingen beginnen duren van 16.30 tot 18.00 uur. De trainingen worden gegeven op het terrein van de Dierensche Boys.

www.dvts09.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.