Eerste Markt op Steeg

DE STEEG – De eerste Markt op Steeg wordt zaterdag 24 april van 10.00 tot 16.00 uur gehouden op de Amaliahoek, tegenover de RK Kerk. Op deze markt kunnen inwoners van De Steeg en de gemeente Rheden zich presenteren.

Dit nieuwe initiatief is opgezet onder auspiciën van de Belangenvereniging De Steeg – Havikerwaard. Iedereen kan zich presenteren op zowel hobby- als beroepsmatige vlak. De nadruk ligt bij kunst en cultuur. Denk aan mensen die hun eigengemaakt artikelen tonen, maar ook verenigingen en bedrijven zijn welkom. Deelname is onder voorbehoud. Naast de markt zijn er deze dag nog allerlei activiteiten, zoals muziek en kinderentertainment.
Inwoners van De Steeg kunnen zich kosteloos inschrijven voor de Markt op Steeg. Zij krijgen dan een grondplaats die ze zelf moeten inrichten. Wie een kraam met zeil wil, kan deze kostprijs huren. Particulieren betalen 20 euro, bedrijven 25 euro. Inschrijven kan via www.bgdesteeg.nl of bij Els Brandsen, tel. 026-4951194, elsbrandsen@hotmail.com of Henk Steinvoort, tel. 026-4955252, Stein@planet.nl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.