14-Jarige aangehouden voor diefstal fiets

BEEKBERGEN – De politie heeft op dinsdagmiddag een 14-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van diefstal van een fiets bij een woning aan de Keizersmantel in Beekbergen.

De politie kreeg omstreeks 15.00 uur melding van de diefstal. Een buurtbewoner zag dat de minderjarige jongen een fiets wegnam bij een woning aan de Keizersmantel. De buurtbewoner heeft de jongen staande houden en de politie ingelicht. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor. Hij wordt aangemeld bij het jeugdpreventieteam waar een passende strafmaatregel zal worden opgelegd. De fiets is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.