Velpse Vogelschuttersvereniging bestaat 75 jaar

VELP – De Velpse Vogelschuttersvereniging bestaat zaterdag 8 mei vijfenzeventig jaar. Ter gelegenheid hiervan worden op zaterdag 27 maart van 10.00 tot 15.00 uur een rommelmarkt en diverse schietwedstrijden gehouden.

Aan het schieten mag iedereen vanaf veertien jaar meedoen en er zijn leuke prijzen te winnen. Deze evenementen vinden plaats in en rondom het Narrenhuus aan de Beemd 3 in Velp. Op Koninginnedag wordt het traditionele vogelschieten gehouden in bosgebied het Ossendaal tussen Velp en Rheden. De winnaar wordt uitgeroepen tot schutterskoning en wordt na afloop van de wedstrijd gehuldigd. Het vogelschieten begint om 12.00 uur. Iedereen vanaf zestien jaar kan deelnemen. Aanmelden kan tot een kwartier voor aanvang.

www.velpsevogelschutters.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.