Home / Velp / Velpse stopt buit in kinderwagen

Velpse stopt buit in kinderwagen

VELP – Een 32-jarige vrouw uit Velp, die maandag in haar woonplaats was aangehouden wegens winkeldiefstal, bleek de buit te hebben verstopt in haar kinderwagen. De vrouw was samen met haar baby een zaak aan de IJsselstraat in haar woonplaats binnengegaan. Nadat de vrouw enkele boodschappen had afgerekend stelde het personeel een controle in. In de kinderwagen bij haar kindje werden enkele blikjes frisdrank en wasmiddel aangetroffen. De vrouw werd overgedragen aan de politie en bekende de diefstal. Ze kreeg een boete van 150 euro.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.