Home / Rheden / Romeo en Julia

Romeo en Julia

RHEDEN – De jeugd van het Theaterhuis a/d IJssel uit Rheden speelde 12 maart twee maal de voorstelling Romeo en Julia: een verhaal over de liefde. ‘s Middags speelden zij voor hun klasgenoten en ‘s avonds voor hun ouders en andere belangstellenden. Dit leverde twee keer een volle zaal op. De voorstelling was in vijftien lessen in elkaar gezet; een korte en heftige repetitieperiode die uitmondde in een ontroerend stuk waarbij men soms een traantje wegpinkte. Ouders werkten vrijwillig mee met decor, schmink en licht. De regie was in handen van Anouk Schouten, docent Theater en Theatermaker.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.