Bestuur Soerens belang geheel vernieuwd

LAAG-SOEREN – Onlangs hebben de leden van Soerens Belang een nieuw bestuur benoemd. Het nieuwe bestuur bestaat uit vijf personen en gaat werken in een enigszins andere structuur dan voorheen. Het nieuwe bestuur zal vooral initiëren en coördineren en veel werk zal verricht worden door tijdelijke commissies, werkgroepen en lobbygroepen.

Van het oude bestuur is door omstandigheden het aantal leden teruggelopen tot nog vier personen. Deze vier waren volgens schema aftredend en hebben hun functie ter beschikking gesteld om het nieuwe bestuur alle ruimte te geven om met de nieuwe structuur aan de slag te gaan. De scheidende bestuursleden Ton Eikelboom, Krien Guijt, Jan Scherpenzeel en Herman van der Til werden uitgebreid bedankt voor hun jarenlange inzet.
In het nieuwe bestuur nemen Becky Nijman-Stilwel, Catharina Zonderman, Benno Liefstingh, Eddy Arnoldussen en herman Lubberding zitting. Becky zal eerste voorzitter zijn en de overige functies verdeelt het bestuur onderling.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.