Paasbrodenactie Scouting

HUMMELO – De jeugdleden van Scoutinggroep Sweder van Voorst uit Hummelo gaan zaterdag 20 maart weer huis aan huis langs om paasbroden te verkopen. Bedrijven die belangstelling hebben voor meer broden kunnen contact opnemen met Ingrid Spight via tel. 0313 – 479294.
Scouting Nederland bestaat dit jaar honderd jaar en organiseert op 15 mei in Utrecht Scouts2day, een feest voor alle jeugdleden. De Hummelse scoutinggroep wil er graag naar toe en hoopt met de opbrengst van de paasbrodenactie zoveel geld op te halen dat alle Sweder-welpen, scouts en – exporers zonder bijbetaling naar Utrecht kunnen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.