Home / Hummelo / Paasbrodenactie Scouting

Paasbrodenactie Scouting

HUMMELO – De jeugdleden van Scoutinggroep Sweder van Voorst uit Hummelo gaan zaterdag 20 maart weer huis aan huis langs om paasbroden te verkopen. Bedrijven die belangstelling hebben voor meer broden kunnen contact opnemen met Ingrid Spight via tel. 0313 – 479294.
Scouting Nederland bestaat dit jaar honderd jaar en organiseert op 15 mei in Utrecht Scouts2day, een feest voor alle jeugdleden. De Hummelse scoutinggroep wil er graag naar toe en hoopt met de opbrengst van de paasbrodenactie zoveel geld op te halen dat alle Sweder-welpen, scouts en – exporers zonder bijbetaling naar Utrecht kunnen.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.