Demonstratie Western Paardrijden

EMPE – Western Training Center Esther de Vries verzorgde zaterdag, op uitnodiging van de Oortveldruiters, een demonstratie western rijden in de manege in Empe. De western paardentrainster vertelde over het ontstaan van het western rijden, het trainen van de dieren en gaf een demonstratie in verschillende westerndisciplines. Zo kwamen western pleasure, trail en reining aan bod, disciplines die variëren van kalm tot heel vlot. Kinderen mochten zich verkleden; er waren cowboys, cowgirls, indianen en nog veel meer creatieve creatiesTijdens de pauze en na de demonstratie was er een optreden van de Black Star Country Dances uit Apeldoorn. Aansluitend konden de kinderen gratis ponyrijden bij de Oortveldruiters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.