Home / Empe / Demonstratie Western Paardrijden

Demonstratie Western Paardrijden

EMPE – Western Training Center Esther de Vries verzorgde zaterdag, op uitnodiging van de Oortveldruiters, een demonstratie western rijden in de manege in Empe. De western paardentrainster vertelde over het ontstaan van het western rijden, het trainen van de dieren en gaf een demonstratie in verschillende westerndisciplines. Zo kwamen western pleasure, trail en reining aan bod, disciplines die variëren van kalm tot heel vlot. Kinderen mochten zich verkleden; er waren cowboys, cowgirls, indianen en nog veel meer creatieve creatiesTijdens de pauze en na de demonstratie was er een optreden van de Black Star Country Dances uit Apeldoorn. Aansluitend konden de kinderen gratis ponyrijden bij de Oortveldruiters

Lees ook

Wandeltocht met wijnproeverij

EMPE – De werkgroepVictory4All, Wijnkoperij Vriezekolk en Michel Hol (boswachter bij Natuurmonumenten) hielden een wandeltocht, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.