Bankkantoor Doesburg blijft bestaan

DOESBURG – In 2010 gaan ABN AMRO bank en Fortis Bank integreren. Het kantoor in Doesburg blijft gewoon bestaan; in de nieuwe vorm voor ABN Amro en Fortis klanten. Deze Fortis klanten zullen hier de komende maanden over geïnformeerd worden.

Bij de geleidelijke verandering voor de klant wordt Twinning (two-in-one) toegepast. Dat betekent dat de ABN AMRO- en Fortis- klanten in de 150 vestigingen voorlopig nog gescheiden van elkaar, maar wel in één pand, bediend worden. Zo komt er in de samen te voegen ABN AMRO vestigingen tijdelijk een speciale Fortis balie zodat Fortis klanten ook in het nieuwe kantoor terechtkunnen. Dit als overbrugging tot het moment van juridische fusie (begin tweede helft 2010) waarna gestart wordt met het migreren van klanten uit de systemen van Fortis Bank Nederland naar ABN AMRO.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.