Home / Dieren / Jantje Beton Collecte haalt 1488,05 euro op

Jantje Beton Collecte haalt 1488,05 euro op

DIEREN – De Jantje Beton Collecte heeft dit jaar in Dieren het bedrag van 1488,05 euro opgeleverd. Zeventien enthousiaste collectanten van de Dierense Speeltuin Vereniging hebben daarvoor gelopen. Vijftig procent van de opbrengst komt ten goede aan de speeltuin zelf. Daar worden kleine wipkippen voor aangeschaft. De andere helft is voor Jantje Beton om kinderen een plek te kunnen blijven geven waar zij veilig buiten kunnen spelen. De speeltuin dankt alle collectanten en alle mensen die zo gul hebben gegeven.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.