Hardleerse Dierenaar twee keer gepakt

ARNHEM – Een 40-jarige automobilist uit Dieren is in de vroege ochtenduren van dinsdag 16 maart tot twee keer toe aangehouden wegens het rijden onder invloed.

Agenten zagen de man rond vier uur in de ochtend rijden over de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat en stelden een routinecontrole in. Daarbij bleek dat de man vorige week al tegen de lamp was gelopen voor het rijden onder invloed. Dat bleek ook nu het geval te zijn, waarop hij mee moest naar het politiebureau. Met een proces-verbaal vanwege een alcoholpromillage van anderhalf keer de toegestane hoeveelheid werd de man even later naar huis gestuurd. Ondanks een opgelegd rijverbod stapte de Dierenaar weer achter het stuur maar werd daarbij gezien door agenten. Dat leverde hem een tweede proces-verbaal op.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.