Home / Velp / Nieuwe show Mr. H.M. van der Zandt

Nieuwe show Mr. H.M. van der Zandt

VELP – Na het succes op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade werden de pijlen binnen Drum & Showfanfare Mr. HM van der Zandt uit Velp op een nieuw project gericht; een tweede show naast glashow Bee Gees goes Carribean.

Na alle voorbereidingen is het een vrolijke show geworden onder de titel Schlagerparade, vol met herkenbare muziek zoals Ich bin wie du, ein bisschen frieden, Du en Marmor Stein und Eisen bricht. De agenda van de nieuwe show staat op de website http://www.vanderzandtvelp.nl/.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.