Kampioen Rheko C1 collecteert voor Jantje Beton

Voor de vierde keer op rij heeft het korfbalteam Rheko C1 uit Rheden het kampioenschap binnen gehaald. Ditmaal als onverslagen kampioen. Na de wedstrijd werd het team gehuldigd en werden ze door de teamsponsor uitgenodigd om een pannenkoek te eten in zijn Pannekoekhuis Strijland.

Afgelopen seizoen is er twee keer per week flink getraind onder leiding van Jasper Broenink en Paula Jurriëns. Hierdoor zijn de korfballers individueel en als team gegroeid. Ook buiten het veld hebben de spelers zich van hun sportieve kant laten zien. Begin maart heeft het team na hun training geld ingezameld voor Jantje Beton. De helft van de opbrengst, 80 euro, werd aan Rheko geschonken. De andere helft gaat naar een speelplek die door Jantje Beton wordt gesponsord.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.