Prijswinnaars bij Fietswereld Van Ark

LOENEN – Fietswereld Van Ark uit Loenen heropende vrijdag 8 januari haar deuren. De heropening liet de fietswinkel niet ongemerkt voorbij gaan; kinderen en volwassenen konden meedoen met een wedstrijd.

Kinderen deden mee aan een kleurwedstrijd. Vinn Snedes had de mooiste tekening gemaakt en won een Gazelle fietsje. Bij de volwassenen was het spannend. Zij konden het aantal as moeren in een grote bak raden. 424 was het goede antwoord. Drie personen zaten er heel dichtbij; zij raadden 425. Uit deze drie werd er één winnaar geloot, de heer Reusken won. Hij koos een Gazelle fiets voor zijn vrouw uit. De andere twee, de heren Van de Veen en Wigherink, mochten beide een fietstas uitkiezen.

Fietswereld Van Ark
Eerbeekseweg 54 Loenen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.