Home / Lieren / Vergadering Bevrijdingsoptocht

Vergadering Bevrijdingsoptocht

LIEREN – De Stichting Bevrijding Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen nodigt de bewoners van deze dorpen op donderdag 18 maart uit voor een vergadering in Het Trefpunt in Lieren. Het bestuur geeft deze avond alle informatie over de komende Bevrijdingsoptocht ter gelegenheid van 65 jaar Bevrijding. Deze optocht wordt op 1 mei gehouden en start in de buurtschap Scherpenberg en trekt dan door Oosterhuizen en Lieren naar Beelbergen. Iedereen die meer wil weten of suggesties heeft voor het bestuur is om 20.00 uur welkom.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.