Vlindertuin krijgt opknapbeurt

KLARENBEEK – De Vlindertuin aan de Klarenbeekseweg in het hart van Klarenbeek, had dringend een grote opknapbeurt nodig. De tuin die ruim twintig jaar geleden is aangelegd door Dorpsververfraaiing Klarenbeek, moest een flinke beurt hebben. Zaterdag waren een aantal vrijwilligers aanwezig bij de tuin om flink aan de slag te gaan. Na een wandeling door de tuin met kritische blikken, kreeg iedereen een taak om te snoeien, te ruimen, te harken, te zagen en nog meer. De beukenhaag aan de kant van de Klarenbeekseweg werd grondig ingekort, zodat weer een open blik vanaf weg en fietspad naar de tuin kan worden geworpen.
De dag werd afgesloten met soep en broodjes. Daardoor werd het een gezellige afsluiting van een actieve dag waarbij veel is gepresteerd.
Op de derde woensdag van de maand wordt de tuin onderhouden door een groep vaste vrijwilligers. Twee personen hebben zich bereid verklaard om deze groep te versterken. De Vlindertuin wordt nog beheerd door het Comité Dorpsverfraaiing dat een onderdeel is van Klarenbeeks Belang.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.