Inspirerende dagen voor de NBvP, Vrouwen van Nu

KLARENBEEK – De vrouwen van de NBvP, Vrouwen van Nu afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn krijgen donderdag 25 maart een audiovisuele presentatie Een gezonde tweede jeugd, een quiz, een slaaptest, proeverij en informatiemarkt. De avond begint om 19.30 uur in gebouw Samuël aan de Brinkenweg 111 in Klarenbeek.

Voor de creatievelingen wordt donderdag 1 april, onder deskundige leiding, een paasstukje gemaakt. De Provinciale Ontmoetings Dag vindt 13 april plaats en er kan aan diverse workshops worden deelgenomen zoals schapen drijven, salsa dansen, schilderen en glasblazen.
Iedereen die een bijeenkomst bij wil wonen om de sfeer te proeven, is van harte welkom. De eerste twee keer is gratis.

Jenny de Beer, tel. 5336850
Toos Dekkers, tel. 5416547
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.