Celien slaat toe

HOENDERLOO – In een goedgevulde zaal van het Dorpshuus, speelde HTC zaterdag het blijspel Celien slaat toe. Het bleek een uiterst komische geschiedenis van een huishoudster, die plotseling in het vizier komt van een Hollandse Canadees, die zijn schaapjes op het droge heeft en in Nederland een vrouw wil zoeken. De eerste ontmoeting vindt plaats in het huis van meneer en mevrouw Smit, Celien’s werkadres. Smit zit in de problemen, omdat hij de vele rekeningen niet meer kan betalen. Daarom is het aangekondigde bezoek van de rijke neef zo welkom. Mevrouw verwacht er echter niets van en weigert thuis te blijven om de neef te ontvangen. Als deze zich dan meldt, zitten vader en dochter met de handen in het haar. En wie neemt de plaats van mevrouw in? Celien! En als mevrouw plotseling thuiskomt, wie wordt dan huishoudster? HTC bracht het blijspel met verve en verwikkelingen op het toneel hielden de zaal goed bij de les en menig lachsalvo rolde door het Dorpshuus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.