Kampioenen ‘t Pluumpje

EERBEEK – De jaarlijkse clubkampioenschappen van badmintonvereniging ’t Pluumpje, werden vorige week in sporthal de Bhoele gehouden. Het waren spannende wedstrijden die soms met maar een puntje verschil verloren of gewonnen werden. In de finale werden er veel driesetters gespeeld wat betekent dat het niveau van de topspelers dicht bij elkaar ligt. Uiteindelijk waren er verrassende resultaten: Damesenkel: 1e Daphne Smit, 2e Tamara Schotpoort. Herenenkel: 1e Damy Colon, 2e Ronald Smit. Damesdubbel: 1e Daphne Smit en Jolande van Vliet, 2e Dianne Harmsen en Jetta Merlijn. Herendubbel: 1e Ronald Smit en Damy Colon, 2e John Schuppers en Wim van der Poel. Mix: 1e John Schuppers en Jolanda Schuppers, 2e Wim van der Poel en Dianne Harmsen – Foto: Claudia Hutjes
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.