Druk bezochte ANBO middag met de heer Kreunen

EERBEEK – Ruim 130 mensen waren naar het Tjark Riksgebouw in Eerbeek gekomen om naar de verhalen van de heer Kreunen te luisteren die op de ANBO middag sprak. Kreunen verzamelt al vanaf zijn twaalfde jaar spullen uit de oorlog en had ook vele voorwerpen bij zich. Zijn indrukwekkende achtergrondverhalen en anekdotes over de gekste dingen uit zijn verzameling brachten iedereen tot stilte. Diverse onderwerpen passeerden zoals mobilisatie 1940, jodenvervolging, kampspullen, verzet, luchtoorlog en bevrijding. Na de pauze werd de ANBO middag afgesloten met een bingo met mooie prijzen gericht op Pasen.
De volgende ANBO middag is op 9 april en dan zal de algemene ledenvergadering gehouden worden met aansluitend een muzikale bingo, onder leiding van de heer Kees Bos.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.