Circulatievolleybal voor de mini’s

EERBEEK – Sporthal de Bhoele in Eerbeek stond 13 maart vol met nieuwe volleybaltalenten. Alle mini’s uit de regio waren al vroeg naar Eerbeek vertrokken om hun wedstrijden te spelen. Op acht velden werden tegelijkertijd volleybalwedstrijden gespeeld, onder leiding van Jacco Meijerhof en vele vrijwilligers van volleybalvereniging Spiker uit Eerbeek.

Tijdens deze ochtend speelden vier teams van Spiker hun wedstrijden. Met veel plezier en enthousiasme werd er circulatievolleybal gespeeld. Het aantal nieuwe leden groeit snel, maar Spiker kan nog steeds nieuwe leden gebruiken. Vooral jongens zijn zeer welkom bij de club. Geïnteresseerden kunnen een komen kijken bij de training en drie keer gratis meespelen. Spiker biedt circulatievolleybal aan op alle leeftijdsgroepen vanaf zes jaar. De mini’s trainen op de maandag vanaf 16.00 uur in sporthal de Bhoele aan de Händelstraat in Eerbeek.

www.spiker.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.