Badminton stratentoernooi van ‘t Pluumpje

EERBEEK – Badmintonclub ’t Pluumpje uit Eerbeek bestaat dit jaar vijfendertig jaar en daarom worden er dit jaar diverse activiteiten georganiseerd; voor eigen leden van de vereniging en voor iedereen in de gemeente Brummen en omstreken die kennis wil maken met badminton. Op dinsdag 30 maart in sporthal de Bhoele in Eerbeek houdt ‘t Pluumpje daarom een badminton-straattoernooi. Deelname is gratis. Opgeven kan met mensen uit de eigen straat of met vrienden /kennissen /collega ‘s. Een team bestaat uit vier personen. Verzin een leuke (straat)naam voor het team. Lukt het niet om vier mensen bij elkaar te krijgen, dan kan individueel opgeven ook. Dan zorgt de club dat diegene in een leuk team komt. Aanmelden kan tot 23 maart naar straatbadminton@bctpluumpje.nl.

Daphne Smit, tel. 0313 – 651576
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.