Schooltoneel Doesburg

DOESBURG – Jongerencentrum 0313 was de afgelopen week omgetoverd tot een theater. Zoals elk jaar was het jongerencentrum een week lang het domein van het schooltoneel.

Leerlingen van de openbare basisscholen van Doesburg kregen de gelegenheid om het theaterstuk ‘1000 verhalen in 1 nacht’ te bekijken; een schooltoneelvoorstelling die het publiek meevoert in Oosterse sferen. Een sprookje niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Erg goed gespeeld en ondanks dat het een sprookje is, zat er toch een educatief element in. Een stuk dat boeiend was van het begin tot het eind.
Ongeveer een 650 leerlingen en volwassenen kwamen ek het mooie stuk aanschouwen. De laatste voorstelling was vrijdagavond, voor familie en fans van de acteurs, grimeurs en regisseur. Het feestelijk slot van een drukke week en het team van 0313 maakte er een gezellige avond van. Nadat het doek voor de laatste keer was gevallen kon iedereen nog even heerlijk napraten en nagenieten – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.