Doesburg en Oranje gered

DOESBURG – De noodkreet van Vereniging Doesburg & Oranje voor nieuwe bestuursleden heeft gelukkig gewerkt. Er kwam een vijftal reacties binnen bij het bestuur van mensen die vonden dat de Koninginnendag in Doesburg niet mag verdwijnen.

Vier nieuwe leden werden tijdens de jaarvergadering voorgesteld aan de leden. Eén van de nieuwe bestuursleden draaide al mee vanaf september. De aanwezigen op de jaarvergadering gingen akkoord met de voorgestelde nieuwe bestuursleden. Peter Houtkooper, Frans de Hommel, Edy Riewald en Hanny ten Dolle zijn vanaf dat moment toegevoegd aan het bestuur dat nog bestond uit Carla Bekken, Han Snijders en Ton Reinds. Met nog twee aanmeldingen wordt nog gesproken.
Helaas was de opkomst op de ledenvergadering nogal mager te noemen maar de komst van verenigingen was erg goed. Allerlei verenigingen maken al jaren deel uit van de Koninginnedag en zij dragen hun steentje er aan bij om van deze dag een groot feest te maken. Voor dit jaar is er nog een extra leuk item, wat dat is zal nog even geheim blijven. Dus houdt deze krant in de gaten voor meer nieuws over Doesburg & Oranje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.