Home / Dieren / Thomas Timmer judokampioen

Thomas Timmer judokampioen

DIEREN – Thomas Timmer van VETH-Dieren heeft zaterdag in Markelo overtuigend de eerste plaats behaald bij de districtskampioenschappen tot 12 jaar. Ondanks of wellicht dankzij een sterke poule bleef hij gedurende alle partijen goed geconcentreerd judoën en wist menig gevecht met een houdgreep te winnen. De andere judokas van VETH-Dieren zijn trots op hem. Ondanks goed judo werden Mart Leeman en Leron van der Rhee net voor de kleine finale uitgeschakeld. Maar ook zij hebben zich kranig geweerd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.