Lions Tompouces Actie weer van start

BRUMMEN / EERBEEK – In het najaar van 2009 is door onvoorziene organisatorische problemen de jaarlijkse Tompouces Actie van de Lionsclub Zuidoost Veluwe niet door gegaan. Deze problemen zijn nu opgelost en op zaterdag 20 maart zal de Tompouces Actie alsnog, en nu op vijf locaties, in Eerbeek en Brummen plaatsvinden.

Zaterdag zullen de Lionsleden weer volledig vrijwillig de stands bemannen die opgesteld staan bij de ingangen van de Super de Boer en Deka-markt winkels in Eerbeek en Brummen en de Plusmarkt in Eerbeek.
Fred van der Veen, voorzitter van de fundraisecommisie van de Lions, geeft aan zeer verheugd te zijn dat al deze winkels weer volledig kosteloos hun panden beschikbaar hebben gesteld voor dit jaarlijks terugkerend evenement.
Daarnaast zullen de Lions in de dagen voorafgaand aan zaterdag 20 maart trachten via een telefonische actie al de nodige dozen tompouces bij bedrijven en instellingen te verkopen. “Bij de Tulpen Actie voor Haïti is dit ook goed gelukt”, aldus Fred van der Veen, “dus ook nu hebben we goede hoop zo al de nodige doosje te slijten”. De Lions hebben 1250 doosje a 4 stuks Tompouces ingekocht. Deze zullen voor drie euro per doosje worden verkocht. Omdat het op zaterdag 20 maart bijna lente is, zullen de tompouces worden voorzien van een vrolijke gele lentekleur.
De opbrengst van de Tompouces Actie zal dit jaar volledig ten goede komen aan de Kindervakantiespelen die elk jaar in augustus in Eerbeek en Brummen worden georganiseerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.