Home / Beekbergen / Workshop schilderen met acryl

Workshop schilderen met acryl

BEEKBERGEN – In de Ruitersmolen in Beekbergen wordt vrijdag een workshop schilderen met acryl gehouden. Met deze verfsoort is van alles mogelijk, van dun schilderen als een aquarel tot dikke klodders met het paletmes. Er kan worden geschilderd op papier, karton, hout, glas, beton en ga zo maar door. De workshop duurt van 09.00 tot 15.30 uur. Deelname kost 27,50 euro, inclusief een warm broodje. Materiaal is op les te koop. Opgave kan bij Elly Bos, tel. 055-5062183, 06-23041449 of kleineacademie-bos@kpnplanet.nl.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.