Home / Beekbergen / Reddingshonden bij de Vrouwencontactgroep

Reddingshonden bij de Vrouwencontactgroep

BEEKBERGEN – Woensdag 17 maart om 19.30 uur is er weer een bijeenkomst van de Vrouwencontactgroep Beekbergen en Omstreken. De heer G. Spaan zal komen vertellen over reddingshonden en reddingsmissies. Hij is instructeur en inzetleider van de Stichting Reddingshonden RHWW. Deze interessante avond kan ook door dames bezocht worden die geen lid zijn van de vereniging, er wordt dan wel een kleine toegangsprijs gevraagd,: 2,50 (dit is incl. een kopje koffie). Een ieder is van harte welkom in de Wilmazaal van het Hoogepad aan de Papenberg 5 te Beekbergen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.