Gewapende overval op snackbar in Velp

VELP – De politie is zaterdagavond 13 maart een onderzoek gestart naar een overval op een snackbar in de Alexanderstraat in Velp.

Omstreeks 21.20 uur kwam een onbekende man de zaak binnen. Hij vroeg om blikjes bier, maar toen hij moest afrekenen dreigde hij met een vuurwapen (of een daarop gelijkend voorwerp) en vroeg om de inhoud van de kassa. De medewerkster verzette zich hiertegen, waardoor de overvaller vermoedelijk schrok en wegrende in de richting van het spoor. Onderweg verloor hij een deel van de blikjes bier, die hij buit had gemaakt.
Volgens de medewerkster ging het om een jongeman van 18 tot 20 jaar oud. Hij is ongeveer 1,70 lang en heeft een smal postuur. De jongeman droeg zwarte kleding, een muts en een sjaal voor zijn gezicht. Op het moment van de overval waren er geen klanten in de zaak. Niemand raakte gewond.

De politie komt graag in contact met personen die iets verdachts hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Alexanderstraat in Velp, via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.