Home / Loenen / Zoa Vluchtelingenwerk zoekt collectanten

Zoa Vluchtelingenwerk zoekt collectanten

LOENEN – Zoa Vluchtelingenwerk collecteert tijdens de nationale collecteweek van 21 tot en met 27 maart en is op zoek naar collectanten die een uurtje van hun tijd aan vluchtelingen willen geven. Collecteren is toegestaan vanaf zestien jaar. Met de opbrengst kan de organisatie veel werk verzetten op het gebied van noodhulp en wederopbouw in elf landen in Afrika en Azië. Voor Loenen zijn nog dringend collectanten nodig. Aanmelden kan bij Henk Bastiaans, Molenbeek 79, via tel. 055 – 5051716.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.