Paasvuur bij Jeugdcentrum de Hulsbosch

KLARENBEEK – Jeugdcentrum de Hulsbosch in Klarenbeek gaat dit jaar weer verschillende activiteiten organiseren voor jong en oud op Eerste Paasdag, zondag 4 april. Naast de lentewandeltocht en leuke activiteiten voor kinderen is een belangrijk onderdeel het paasvuur, dat de afgelopen jaren veel bezoekers heeft getrokken en erg succesvol was.

Wie nog snoeihout heeft voor het paasvuur kan dat brengen op de zaterdagen 20 en 27 maart tussen 09.00 en 15.30 uur bij Jeugdcentrum de Hulsbosch, Kopermolenweg 15 te Klarenbeek, afgeleverd worden. Opgemerkt zij dat er alléén snoeihout gebracht mag worden, dus geen dikke boomstammen, stobben en ander afval. Bij de vorig edities van het paasvuur heeft dit Jeugdcentrum de Hulsbosch bij het opruimen de nodige extra onkosten opgeleverd. Zij verzoeken hier rekening mee te houden. Men kan Jeugdcentrum de Hulsbosch steunen bij het organiseren van dit evenement door een vrijwillige bijdrage in de fooienpot achter te laten.

www.dehulsbosch.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.