Doesburger aangehouden wegens mishandeling

DOESBURG- De politie heeft zaterdag een 31-jarige man uit Doesburg aangehouden op verdenking van mishandeling. Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding dat een vrouw zou zijn geslagen. Ter plaatse troffen de gewaarschuwde agenten de vrouw en een getuige aan. De vrouw verklaarde dat ze aan de Beatrixstraat was geslagen door de 31-jarige man. De vrouw had zich los weten te rukken en was gevlucht in een auto samen met de getuige, die ten tijde van de mishandeling in de auto zat. Aan de hand van het signalement kon de 31-jarige verdachte later die avond worden aangehouden aan de kruising, Juliana van Stolberglaan met de F.D. Roosveltsingel. De man is overgebracht naar het politiebureau. De toedracht van het conflict is onbekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.