Home / Bronkhorst / Harrie Jansen nieuwe voorzitter De IJsselboei

Harrie Jansen nieuwe voorzitter De IJsselboei

BRUMMEN – Tijdens de jaarvergadering van Shantykoor de IJsselboei is Harrie Jansen benoemd tot nieuwe voorzitter. Sinds het overlijden van voorzitter en mede-oprichter Dick ter Maat was hij al interim-voorzitter. Deze taak heeft hij met verve gedaan en Jansen is door de leden met algemene stemmen gekozen tot nieuwe voorzitter. Bestuurslid Jan Klein Leugemors is afgetreden, zijn functie is ingevuld door Arie den Braber. Het nieuwe bestuur zal bestaan uit vijf mensen. Na het officiële deel van de avond, waarin natuurlijk ook de jaarverslagen de revue passeerden, ontspon zich een gezellige discussie over de verschillende commissies en de te varen koers voor komend jaar. Het komend Pinksterfestival was één van de belangrijkste onderwerpen. Het belooft weer een mooi festival te worden met gastkoren uit het hele land. Ook staan er voor komend jaar weer diverse optredens elders gepland voor de IJsselboei.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.