Gewapende overval op Velpse juwelier

VELP – Een tot dusver onbekende gewapende man heeft zaterdagmiddag, een juwelier aan de Emmastraat overvallen. Daarbij raakte niemand gewond. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks half vijf kwam de overvaller de zaak binnen en bedreigde het personeel met een steekwapen. Vervolgens wist hij er met geld en sieraden vandoor te gaan. Op het moment van de overval waren er geen klanten in de zaak.

Lange blanke man
Volgens het personeel zou het gaan om een blanke man, ongeveer 1.90 a 2.00 meter lang met een opvallend pokdalig gezicht. Waar de man heen is gevlucht is onbekend; evenmin of hij te voet was of gebruik maakte van een vervoermiddel. De politie roept eventuele getuigen op te reageren via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.