Home / Rozendaal / Super Snuffel Speur Spel

Super Snuffel Speur Spel

ROZENDAAL – Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen houden in april, mei, juli en augustus speelse en leerzame ontdekkingstochten door Park Rosendael, speciaal voor kinderen van vier tot en met tien jaar.

Luister naar een spannend verhaal bij het slangeneiland, leer diertjes herkennen of puzzel met een boomstam. Na afloop ontvangen de kinderen een fris glaasje ranja met een lekkernij. Reserveren kan vooraf bij Kitty Cllo, kasteelbeheerder van Rosendael, via tel. 026 – 3644645 op per e-mail via k.cloo@mooigelderland.nl. De kosten bedragen 7,50 en voor begunstigers van Geldersch landschap en Geldersche Kasteelen bedraagt de entree 6,50. De tochten worden gehouden op 4 en 5 april, 23 en 24 mei, 28 juli en 4 en 11 augustus en duren van 13.30 tot 15.00 uur.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.