Home / De Steeg / Anja Prins formateur Rhedense coalitie

Anja Prins formateur Rhedense coalitie

DE STEEG – Statenlid Anja Prins wordt de formateur van de coalitie van de gemeente Rheden, laat VVD-fractievoorzitter Ronald Haverkamp op Twitter weten.

Prins zit namens de VVD in Provinciale Staten en zal de komende weken de onderhandelingen leiden. Ze maakte eerder acht jaar deel uit van de gemeenteraad van Apeldoorn. De VVD heeft als grootste partij van de gemeente Rheden vorige week het initiatief genomen tot de vorming van de nieuwe coalitie. Haverkamp liet eerder deze week weten in te zetten op een coalitie met het CDA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie. Hij schrijft op zijn Twitter-account dat er al goede procesafspraken zijn gemaakt en dat de partijen de komende twee weken de inhoud van het coalitieakkoord gaan bepalen. ¨Het wordt anders in Rheden¨, sluit Haverkamp het bericht af.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.