Anja Prins formateur Rhedense coalitie

DE STEEG – Statenlid Anja Prins wordt de formateur van de coalitie van de gemeente Rheden, laat VVD-fractievoorzitter Ronald Haverkamp op Twitter weten.

Prins zit namens de VVD in Provinciale Staten en zal de komende weken de onderhandelingen leiden. Ze maakte eerder acht jaar deel uit van de gemeenteraad van Apeldoorn. De VVD heeft als grootste partij van de gemeente Rheden vorige week het initiatief genomen tot de vorming van de nieuwe coalitie. Haverkamp liet eerder deze week weten in te zetten op een coalitie met het CDA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie. Hij schrijft op zijn Twitter-account dat er al goede procesafspraken zijn gemaakt en dat de partijen de komende twee weken de inhoud van het coalitieakkoord gaan bepalen. ¨Het wordt anders in Rheden¨, sluit Haverkamp het bericht af.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.