Home / Velp / Kleurenrijk viert feest met Natuurmonumenten

Kleurenrijk viert feest met Natuurmonumenten

VELP – Basisschool het Kleurenrijk heeft onlangs op een feestelijke manier een verbintenis gesloten met Natuurmonumenten. Boswachter Tonnis Boersma hield in elke groep een boswachterspreekuur. Natuurlijk liet hij ook van alles zien: van braakballen tot opgezette dieren. Daarna kreeg het bezoek een officieel tintje; van elke groep mocht een leerling de overeenkomst ondertekenen, er was een traktatie en een spannende quiz. De overeenkomst houdt in dat de kinderen van het Kleurenrijk regelmatig activiteiten van Natuurmonumenten gaan bijwonen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.