Geslaagde Open Dag daltonschool Prins Bernhard

VELP – De Open Dag van Daltonschool Prins Bernhard uit Velp was een groot succes; de belangstelling van de ouders was groot en ze waren enthousiast. Ouders konden in de groepen kijken naar verschillende werkvormen en activiteiten zoals samenwerkend spelen, plannen in groep 1/2 en 6/7, werken met het digitale schoolbord in groep 3 en maatjeswerk in groep 6/7. Een aantal leerlingen van groep 7 hield een powerpoint presentatie over Daltononderwijs. De leerlingen nagroep 8 waren de Daltongids en gaven een rondleiding.

Reigerstraat 4
Tel. 026 – 3621158, e-mail. algemeen@prins-bernhardschool.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.