I Love Bridge verwelkomt nu al honderdste lid

EERBEEK – Bridgeclub I Love Bridge uit Eerbeek heeft onlangs haar honderdste lid kunnen verwelkomen. Dit resultaat is uniek omdat het behalen van deze mijlpaal al na twee en een half jaar is bereikt. De snelle aanwas is onder andere te danken aan de vrije inloop en de gezelligheid van de speeldagen. De bridgeclub voorziet ook in de tegenwoordige behoefte om zich niet wekelijks vast te leggen op een tijdstip verplicht naar een club te moeten. Bij I Love Bridge geldt Vrijheid Blijheid. Men is niets verplicht en afmelden is niet nodig. Alleen komen is ook geen bezwaar want de wedstrijdleiding verzorgt een partner zodat er altijd gespeeld kan worden. De contributie is aangepast op dit systeem en bedraagt 5 euro per jaar. daarnaast betalen leden 1,50 per speeldag. Als men niet komt, betaalt men dus ook niets. Niet-leden zijn ook van harte welkom en betalen 2,50 euro per speeldag.

Corry Slingerland, tel. 0313 – 653097
E-mail. info@ilovebridge.nl, www.ilovebridge.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.