Home / Doesburg / Vocal Group Spotz zoekt tenor en alt

Vocal Group Spotz zoekt tenor en alt

DOESBURG – De in november 2009 opgerichte zangroep Group Spotz uit Doesburg bestaat uit zes zangeressen en vijf zangers. Met veel energie bouwen zij elke donderdagavond aan een gevarieerd meerstemmig a capella repertoire onder leiding van Esther van der Heijden. Ze zingen van alles wat, met de hele groep gezongen, soms met deelgroepjes en later ook voor publiek. Er liggen nog uitdagende stukken te wachten tot er volledige bezetting is van circa twaalf tot dertien mensen. Gezocht wordt nog een tenor en een alt met zangervaring.

Tel. 06 – 25106557
E-mail. spotz@upcmail.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.