Nieuwe raad Brummen geïnstalleerd

BRUMMEN – De nieuwe gemeenteraad van de gemeente Brummen is donderdag geïnstalleerd. De negentien raadsleden legden de eed of gelofte af. Van deze mensen zijn er negen voor het eerst raadslid, één van hen zat in het verleden al in de raad en de overige negen hadden in de afgelopen periode ook zitting in de gemeenteraad. Voor het IPV zijn de raadsleden Jan Willem de Jonge, Irene Roelands – Cramer, Mathilde Meindersma – Matulessy, Norbert Lucassen, Henk Jan de Looff en Tugba Yanar. De VVD-raadsleden zijn Bart Elbers, Gerda Jolink, Mame Douma, Hans Mullink en Luuk Tuiten. Voor de PvdA nemen plaats: Geert van Klinken, Ihan Tunç, Richard Pawlot, Maaike Jeronimus – Kok en Jeanet Holtslag – Westerink. Tot slot bestaat de fractie van het CDA uit Koos Paauw, Geert Wentink en Ronald Boerefijn. Dit kan overigens nog veranderen. Afhankelijk van welke partijen het college gaan vormen, zou het kunnen dat raadsleden een functie van wethouder aanvaarden. Zij mogen dan geen raadszetel meer bezetten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.