Feest voor de jeugdspelers van golfclub Engelenburg

BRUMMEN – De jeugd van golfclub Engelenburg uit Brummen speelde 7 maart hun eerste wedstrijd van het seizoen in de nieuwe club-poloshirts, gesponsord door Droomparken.nl. In totaal werden er negen holes texas scramble (teamspel) gespeeld.

Na de wedstrijd reikte de NGF, in het bijzijn van de jeugdspelers, hun ouders en een aantal bestuurs- en clubleden, het committed to jeugd schildje uit, dat naast de golfreceptie balie komt te hangen. Hiermee werd de kwaliteit van het programma voor de jeugd bevestigd door de Nederlandse Golf Federatie. Na loting, mocht Nina Luppes helpen het bordje op te hangen.
Door de jeugdcoaches en de jeugdcommissie is de laatset twee jaar hard gewerkt om dit tot stand te brengen en dat was een feestje waard.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.