Man gewond na val met paard en koets

BEEKBERGEN – Een 66-jarige man uit Apeldoorn raakte donderdag gewond toen hij in het buitengebied van Beekbergen, ter hoogte van Klein Paradijs, van zijn koets viel, nadat zijn paarden op hol geslagen waren.
De politie kreeg omstreeks 15.30 uur de melding van het ongeval. Over de oorzaak en toedracht is nog niets bekend. De man was van zijn koets gevallen toen zijn paarden op hol geslagen waren. Bij zijn val liep de man ernstige verwondingen op. Het slachtoffer is met onder meer been-, arm- en hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De op hol gelagen paarden zijn even later aangetroffen. Over hun conditie is niets bekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.