Bestelbus gestolen bij parkeerplaats hotel

BEEKBERGEN – In de avond/nacht van woensdag op donderdag is een zilverkleurige Volkswagen bestelbus gestolen vanaf het parkeerterrein van een hotel aan de Arnhemseweg in Beekbergen.
De Duitse eigenaar van de bus ontdekte ‘s ochtends dat zijn auto niet meer op de parkeerplaats stond en alarmeerde de politie. Het betreft een grijze Volkswagen Transporter met het Duitse kenteken HDH-V5400. Op de zijkant van de bus staat de tekst ‘Voith’. De politie vraagt getuigen die iets gezien hebben of andere informatie hebben over de diefstal te bellen met 0900-8844. De auto staat inmiddels als gestolen gesignaleerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.