Home / Rozendaal / Amfibieën de weg over helpen

Amfibieën de weg over helpen

ROZENDAAL – Het Geldersch Landschap, Landschapsbeheer Gelderland en de gemeente Rozendaal hebben de handen ineengeslagen en willen samen amfibieën de Beekhuizenseweg overzetten. Er zijn inmiddels lage schermen geplaatst ter hoogte van de waterval, die de diertjes naar de emmers leiden. Van hieruit worden zij overgezet naar de andere kant van de weg. Het hoogtepunt van de migratie vindt naar verwachting plaats in maart. De organisatie kan goed hulp gebruiken bij het overzetten van de amfibieën. Vrijwilligers die willen meehelpen, kunnen zich melden bij de heer Achterstraat, tel. 06-13504019 of g.achterstraat@mooigelderland.nl.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.