Amfibieën de weg over helpen

ROZENDAAL – Het Geldersch Landschap, Landschapsbeheer Gelderland en de gemeente Rozendaal hebben de handen ineengeslagen en willen samen amfibieën de Beekhuizenseweg overzetten. Er zijn inmiddels lage schermen geplaatst ter hoogte van de waterval, die de diertjes naar de emmers leiden. Van hieruit worden zij overgezet naar de andere kant van de weg. Het hoogtepunt van de migratie vindt naar verwachting plaats in maart. De organisatie kan goed hulp gebruiken bij het overzetten van de amfibieën. Vrijwilligers die willen meehelpen, kunnen zich melden bij de heer Achterstraat, tel. 06-13504019 of g.achterstraat@mooigelderland.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.